signatur Allan Rahbek

Bestil portrætmaleri

Arbejdsprocessen for et portræt

Jeg arbejder fra mine egne skitser og fotos, så jeg må nødvendigvis mødes med dig mindst én gang, og helst flere gange af 1-2 timers varighed. Afhængig af type portræt kan disse møder foregå i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor vi i fællesskab finder frem til udformningen. Når jeg synes, at portrættet nærmer sig sin fuldendelse, vil jeg bede dig om at mødes med mig i mit atelier i 8543 Hornslet for at drøfte eventuelle ændringer og give konstruktiv kritik, så resultatet kan falde ud til dine bedste forventninger.

Hvis du bor langt væk, kan korrespondancen foregå via telefon eller mail, hvor jeg også kan sende billeder af portrættet. Hvis du bor inden for rimelig afstand, kommer jeg selv og afleverer portrættet. Ellers kan vi aftale, at jeg indpakker og sender billedet til dig. Selvom indramning ikke er inkluderet i aftalen, vil jeg meget gerne være behjælpelig med at vælge en ramme. Udførelsen af portrættet tager normalt 2-3 måneder. Hvis du ikke kan vente så længe, fordi det haster, så prøv at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så skal jeg gøre mit bedste for, at vi finder en fælles løsning.

Priserproces portraetmaleri

Prisen for et portræt afhænger blandt andet af, om det er en voksen, et barn eller en gruppe, der ønskes portrætteret. Derudover er prisen afhængig af, om det er hoved og skuldre, halv figur inkl. hænder eller hel figur, der skal være på maleriet. 

Kontakt mig for bestilling

Send mig venligst en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på tlf. 2065 9048, hvis du er interesseret i at få udført et portræt.

Copyright

Som kunstneren, beholder jeg copyright over portrættet. Ingen ændringer eller reproduktion af kunstværket må foregå uden min tilladelse. Jeg beholder rettigheden til at bruge billedet i brochurer, hjemmeside og anden promotion af min portrætvirksomhed. 


Allan Rahbek ◦ Hornbjergvej 82 ◦ 8543 Hornslet ◦ artist.allanrahbek@gmail.com ◦ +45 2065 9048